Glas vervangen in Rotterdam

Zoekt u met spoed naar een glashandel in Rotterdam en omstreken voor glas vervangen? U kunt stoppen met verder zoeken. U bent immers bij SnelGlas aan het juiste adres voor onder andere glas vervangen in Rotterdam. Wij kunnen glas leveren in allerlei verschillende maten, soorten en kleuren glas. Heeft u glas nodig van een bepaalde maat? Geen enkel probleem. Wij leveren glas op maat, zeker in het geval van glas vervangen! Onze glashandel in Rotterdam bezorgt glas geheel conform uw wensen bij zowel particulieren als ondernemingen.

SnelGlas staat in Rotterdam bekend als de glashandel in de regio. Deze naamsbekendheid is bij ons te danken aan verscheidene voordelen, die wij ook u maar al te graag willen bieden. Enkele van deze voordelen zijn:

  • 24/7 de snelste service;
  • Alle soorten, maten en kleuren glas
  • Scherp tarief
  • Glas op maat bestellen mogelijk

Wilt u direct gebruik maken van onze diensten in geval van glas vervangen in Rotterdam? Of heeft u nog vragen of opmerkingen voor onze glashandel in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen doet u via ons contactformulier, maar ook kunt u bellen naar 010 – 479 52 11.

Snelglas, glashandel uit Rotterdam, is gevestigd aan de Gouderakstraat 14. U vindt ons op het industrieterrein Hordijkerveld.

24 uurs service bij SnelGlas, de glashandel in Rotterdam

Met onze 24 uurservice en Noodreparaties zijn wij zeven dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor uw eventuele glasschades. Wij ondersteunen u graag met noodreparaties om verdere schade te beperken/voorkomen en afdichtingen om u en uw goederen weer veilig te stellen, indien er sprake is van glas vervanging. Het juiste glas vervangen in Rotterdam geschiedt altijd op korte termijn. Deze 24 uurservice en noodreparaties dienst is, door onze glashandel in Rotterdam, inzetbaar voor zowel particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

Direct in contact komen met de glashandel van Rotterdam

Indien u dringend glas vervangen moet worden in Rotterdam of in de omgeving hiervan, dan raden wij het u aan om direct in contact met ons te komen. Of heeft u simpelweg glas nodig? Dan bestelt u deze via onze website.

Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze glashandel. De deskundige medewerkers van SnelGlas helpen u uiteraard graag. Voor het in contact komen met onze medewerkers kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Onze telefoonnummers zijn 010 – 479 52 11 .

Graag tot snel!